• The new council of the Municipality of Kisela Voda has been constituted

    Today (08.11.2017) the Council of the Municipality of Kisela Voda held its first constitutive session.

  • Pothole repair campaign in Kisela Voda

    Road reconstruction and pothole repair campaign is under way within the municipality of Kisela Voda.

Home

Пребележување на пешачките премини во населба Драчево

Општина Кисела Вода отпочна со обнова на хоризонталната сообраќајна сигнализација низ улиците во населбата Драчево.

 

Пребележување на пешачките премини се врши на улиците кои се во надлежност на општината.

Овие активности имаат за цел подобрување на безбедноста во сообраќајот во општина Кисела Вода ќе продолжат и во наредниот период, во зависност од временските услови.

FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Во Пинтија се асфалтираат улици и се гради атмосферска канализација https://t.co/1hbc721C4R
O_KiselaVoda Градоначалниот Филип Темелковски другаруваше со дечињата од Државното училиште за деца и младинци со оштетен вид „Д… https://t.co/RfOoAFtPHj
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода сади 700 багреми покрај патот кон Теферич https://t.co/1rXwo3TmXp