Користиме cookies со цел да ви овозможиме најдобро искуство и беспрекорно пребарување на нашата интернет страница. Истата користи cookies пораки од трети страни, со цел да Ви доставуваат информации кои ќе Ви бидат од корист. Продолжувајќи ја Вашата посета на оваа интернет страна, се согласувате на користењето на cookies.

Контакти

КОНТАКТ СО ОПШТИНАТА

адреса:  

Општина Кисела Вода

ул. Петар Дељан 17

телефон: ++38922785400 

 факс: ++38922770210

 e-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 


ГРАДОНАЧАЛНИК

Орце Ѓорѓиевски

тел: 02/2785400
факс: 02/2770210
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОВЕТ

Иван Живковски

тел: 02/2785403
факс: 02/2770210
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

СЕКТОР ЗА  ПОДДРШКА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ И СОВЕТОТ НА ОПШТИНАТА

Милена Темелковска

тел: 02/2785400, 02/2785403
факс: 02/2770210

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

ОДНОСИ СО МЕДИУМИ

тел: 02/2785413

факс: 02/2770210

 

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 

СЕКТОР ЗА НОРМАТИВНО ПРАВНИ РАБОТИ

 

 

Трајче Јовановски

тел: 02/2785411
факс: 02/2770210
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

СЕКТОР ЗА ФИНАНСИСКИ ПРАШАЊА

Љупчо Секуловски

тел: 02/2785407

факс: 02/2770210

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   

 

 

СЕКТОР ЗА ВНАТРЕШНА РЕВИЗИЈА

Марина Јандревска

тел: 02/2785479
факс: 02/2770210

e-mail:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   

 

 

СЕКТОР ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ И ОПШТИ РАБОТИ

тел: 02/2785417
факс: 02/2770210
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

СЕКТОР ЗА  ЛОКАЛЕН И ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ

Павлина Рибарска

тел: 02/2785428
факс: 02/2770210
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

СЕКТОР ЗА УРБАНИЗАМ И ПРОСТОРНО ПЛАНИРАЊЕ

Гоце Станкоски

тел: 02/2785420
факс: 02/2770210

e-mail: goce.stankoskiОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Одделение за легализација

Весна Димова 

тел: 02/2785429

 

 

СЕКТОР ЗА КОМУНАЛНИ РАБОТИ, ИНФРАСТРУКТУРА, СООБРАЌАЈ И ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Мирјана Јорданова

тел: 02/2785410
факс: 02/2770210                                                              e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 

Јавно осветлување

Милан Колоски

тел: 072/314-972

email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Гаврило Кунчески

071/972-747

       

 

 

СЕКТОР ЗА ИНСПЕКЦИСКИ РАБОТИ

Игор Никоски

тел: 02/2785449                                                  

факс: 02/2770210                                        

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

СЕКТОР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ПРЕДУЧИЛИШНО ВОСПИТУВАЊЕ,КУЛТУРА И СПОРТ

тел: 02/2785418
факс: 02/2770210

ОБРАЗОВАНИЕ

Марјан Спасески

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

 

КУЛТУРА

Светлана Аџигогова

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

СПОРТ

тел: 02/2785462
факс: 02/2770210

Тони Чупоски

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 

СЕКТОР ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ И ОБУКИ

тел: 02/2785423
факс: 02/2770210

Цветанка Тодоровска

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

СЕКТОР ЗА МЕСНА САМОУПРАВА, ЗА ОДНОСИ СО ИНСТИТУЦИИТЕ НА ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ И СО ОПШТЕСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ


тел: 02/2785427
факс: 02/2770210

Марјан Стојанчевски

e-mail:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

ОДГОВОРЕН ЗА КОНТАКТ СО ЛИЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВО ОПШТИНАТА


Тања Стојаноска  

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

ЛИЦЕ ОВЛАСТЕНО ЗА ПРИЕМ НА ПРИЈАВИ ОД УКАЖУВАЧИ (ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА УКАЖУВАЧИ)

Сашо Мержаноски - раководител на одделение за правни работи

070/487 470

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Општина Кисела Вода организира информативен настан за отпадот во кругот на АД Охис https://t.co/ovuafSUQB0
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/oj5nCdmiN2
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/3klWf5HsNa