Користиме cookies со цел да ви овозможиме најдобро искуство и беспрекорно пребарување на нашата интернет страница. Истата користи cookies пораки од трети страни, со цел да Ви доставуваат информации кои ќе Ви бидат од корист. Продолжувајќи ја Вашата посета на оваа интернет страна, се согласувате на користењето на cookies.

Советот на општина Кисела Вода ќе ја одржи 31-та пленарна седница

Рејтинг на корисник:  / 0
НајлошоНајдобро 

Ве известуваме дека Триесет и првата пленарна седница на Советот на Општина Кисела Вода ќе се одржи на 26 август 2015 година (средасо почеток во 11,00 часот.

 

- Усвојување на Записник од 30-та пленарна седница на Советот;

1.Годишен извештај за работата на О.О.У.,,Кузман Јосифовски-Питу,, за учебната 2014-2015 година;

2.Годишен извештај за работата на О.О.У.,,КирилПејчиновиќ,, за учебната 2014-2015 година;

3.Годишен извештај за работата на О.О.У.,,ПартенијаЗографски,, за учебната 2014-2015 година;

4.Годишен извештај за работата и постигнатите резултати на О.О.У.,,НевенаГеоргиева-Дуња,, за учебната 2014-2015 година;

5.Годишен извештај за работата на O.О.У.,,Кузман Шапкарев,, за учебната 2014-2015 година;

6.Годишен извештај за работата на O.О.У.,,Рајко Жинзифов,, за учебната 2014-2015 година;

7.Годишен извештај за воспитно-образовната работа на О.У.,,Св. Климент Охридски,, за учебната 2014-2015 година;

8.Годишен извештај за работата на О.У.,,Круме Кепески,, за учебната 2014-2015 година;

9.Давање согласност на Статутот за измена и дополна на Статутот на ООУ ,,Круме Кепески,,;

10.Давање согласност на Статутот за измена и дополна на Статутот на ООУ ,,Св.Климент Охридски,,;

11.Годишен извештај за реализација на Програмата за развој на Скопски плански регион за 2014 година;

12.Годишен извештај за работењето на Центарот за развој на Скопски плански регион за 2014 година;

13.Давање согласност на Правилникот за систематизација на работни места во ЈДГ ,,Весели Цветови,, - на Општина Кисела Вода во Град Скопје;

14.Давање согласност на Правилникот за внатрешна организација на работни места во ЈДГ ,,Весели Цветови,, - на Општина Кисела Вода во Град Скопје;

15.Квартални извештаи К1,К2 и К3 за вториот квартал од 2015 година – К1-кваратлен извештај за извршување на Буџетот на Општина Кисела Вода   за извештајниот период (кумулативно) за  квартал од 01.01.2015 година до 30.06.2015 година; -К2-квартален извештај за достасани ненамирен обврски на Општина Кисела Вода -К3-квартален извештај за промените на состојбата за секое задолжување на општините и јавните претпријатија основани од општините;

16.Предлог-Одлука за измена на распоредот на средства во Буџетот на општина Кисела Вода за 2015 година

17.Советнички прашања.

Седницата ќе се одржи во Големата сала во барака 7. 

Додај коментар


Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Општина Кисела Вода организира информативен настан за отпадот во кругот на АД Охис https://t.co/ovuafSUQB0
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/oj5nCdmiN2
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/3klWf5HsNa