Користиме cookies со цел да ви овозможиме најдобро искуство и беспрекорно пребарување на нашата интернет страница. Истата користи cookies пораки од трети страни, со цел да Ви доставуваат информации кои ќе Ви бидат од корист. Продолжувајќи ја Вашата посета на оваа интернет страна, се согласувате на користењето на cookies.

Зачлени се

Полињата со знакот (*) се задолжителни
Име
Корисничко име
Лозинка
Потврди лозинка
Email
Потврди e-mail

Советот на општина Кисела Вода ќе ја одржи 5 -та пленарна седница

Рејтинг на корисник:  / 1
НајлошоНајдобро 

Ве известуваме дека Петтата пленарна седница на Советот на Општина Кисела Вода ќе се одржи на 10.07.2013 година (среда) sо почеток во 11,00 часот со следниот дневен ред:

 -Усвојување на Записникот од Третата пленарна седница на Советот на Општина Кисела Вода

1.Годишен извештај за работата на О.У.,,Кузман Јосифовски-Питу,, во учебната 2012-2013 година;

2.Годишен извештај за работата на О.У.,,Кирил Пејчиновиќ,, во учебната 2012-2013 година;

3.Годишен извештај за работата на О.У.,,Партенија Зографски,, во учебната 2012-2013 година;

4.Годишен извештај за работата на О.У.,,Невена Георгиева-Дуња,, во учебната 2012-2013 година;

5.Годишен извештај за работата на О.У.,,Кузман Шапкарев,, во учебната 2012-2013 година;

6.Годишен извештај за работата на Ц.О.У.,,Рајко Жинзифов,, во учебната 2012-2013 година;

7.Годишен извештај за воспитно-образовната работа на О.У.,,Св. Климент Охридски,, за учебната 2012-2013 година;

8.Годишен извештај за работата на О.У.,,Круме Кепески,, во учебната 2012-2013 година;

9.Годишен извештај за работењето на Центарот за развој на Скопскиот плански регион за 2012 година;

10.Предлог-Одлука за комунален ред и мерки за нејзино извршување;

11.Предлог-Програма за дополнување на Програмата Ј -Комунални дејности на Општина Кисела Вода за 2013 година Подпрограма Ј40 – Јавна чистота;

12.Предлог-Одлука за утврдување правен статус на бесправни објекти за кое не може да се изврши вклопување на објекти во урбанистичко-планска документација ДУП ,,Пржино,,1;

13. Предлог-Одлука за утврдување правен статус на бесправни објекти за кое не може да се изврши вклопување на објекти во урбанистичко-планска документација ДУП - Цветан Димов 2;

14. Предлог-Правилник за условите, начинот и постапката на давање на користење на термини во спортските сали ,,Независна Македонија,, и ,,Архиепископ Доситеј,, при Општина Кисела Вода;

15.Предлог-Одлука  за формирање и избор  на членови на Советот на потрошувачи;

16.Предлог-Одлука за измена на распоредот на средствата во Буџетот на Општина Кисела Вода за 2013 година;

17.Советнички прашања.

Додај коментар


Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Општина Кисела Вода организира информативен настан за отпадот во кругот на АД Охис https://t.co/ovuafSUQB0
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/oj5nCdmiN2
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/3klWf5HsNa