Советот на Општина Кисела Вода ја одржа 41 пленарна седница

Рејтинг на корисник:  / 0
НајлошоНајдобро 

На 41 пленарна седница на Советот на Општина Кисела Вода која се одржа денес, на 30 јули, 2020 година, се усвои следниот дневен ред:

-Усвојување на Записникот од 40-та пленарна седница

1.Годишен извештај за работата на ООУ „Кузман Јосифовски-Питу“ за учебната 2019-2020 година;

2.Годишен извештај за работата на ООУ „Кирил Пејчиновиќ“ за учебната 2019-2020 година;

3.Годишен извештај за работата на ООУ „Партенија Зографски“ за учебната 2019-2020 година;

4.Годишен извештај за работата на ООУ „Невена Георгиева-Дуња“ за учебната 2019-2020 година;

5.Годишен извештај за работата на OОУ „Кузман Шапкарев“ за учебната 2019-2020 година;

6.Годишен извештај за работата на OОУ „Рајко Жинзифов“, н. Драчево Oпштина Кисела Вода, Скопје за учебната 2019-2020 година;

7.Годишен извештај за воспитно-образовната работа на OОУ „Св. Климент Охридски“ с. Драчево, за учебната 2019-2020 година;

8.Годишен извештај за работата на OОУ „Круме Кепески“ за учебната 2019-2020 година;

9. Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на ООУ „Кузман Јосифовски-Питу“;

10. Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на   ООУ „Кирил Пејчиновиќ“;

11. Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на  ООУ „Партенија Зографски“;

12. Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на   ООУ „Невена Георгиева-Дуња“;

13. Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на   OОУ „Кузман Шапкарев“;

14.Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на   OOУ „Рајко Жинзифов“, н.Драчево;

15.Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на  OОУ „Св. Климент Охридски“ с. Драчево;

16.Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на OОУ „Круме Кепески“;

17.Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на Општина Кисела Вода

 

 

Додај коментар


Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Општина Кисела Вода организира информативен настан за отпадот во кругот на АД Охис https://t.co/ovuafSUQB0
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/oj5nCdmiN2
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/3klWf5HsNa