Новости

Оглас за доделување на огревно дрво на семејства од социјално ранливи категории

Рејтинг на корисник:  / 2

Врз основа на член 50 став 1 точка 4 од Законот за локална самоуправа (Службен весник на РМ бр.5/02) и член 3 од Одлуката за критериумите, постапката и начин за доделување на огревно дрво на семејства од социјално ранливи категории бр.09 - 8669/6 од 25.12.2017 година донесена од Советот на Општина Кисела Вода, Градоначалникот на Општина Кисела Вода, објави оглас за доделување на огревно дрво на семејства од социјално ранливи категории.

Повеќе: Оглас за доделување на огревно дрво на семејства од социјално ранливи категории

Нов рок за поднесување на барања за легализација на дивоградбите

Рејтинг на корисник:  / 1

Се известуваат жителите на Општина Кисела Вода дека од 01.01.2018 година стапи на сила Законот за изменување на законот за постапување со бесправно изградени објекти (Службен весник на Република Македонија 190/17).

Повеќе: Нов рок за поднесување на барања за легализација на дивоградбите

Среќна Нова 2018 година!!!!

Рејтинг на корисник:  / 0

Со желби за многу здравје, радост, среќа, љубов, успех и благосостојба, Општина Кисела Вода ви ја честита Новата 2018 година!

Општина Кисела Вода додели 58 ваучери за новороденчиња

Рејтинг на корисник:  / 0

Предновогодишно, 58 семејства од Општина Кисела Вода добија ваучери за своите новороденчиња. Оваа локална самоуправа и во 2018-та продолжува со доделувањето на еднократна парична помош за новородените жители на своја територија.

Повеќе: Општина Кисела Вода додели 58 ваучери за новороденчиња

Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Продолжува чистењето на Општина Кисела Вода https://t.co/cBz4c4X2NR
O_KiselaVoda Денес една улица во Кисела Вода без струја https://t.co/kIk0Mgss3Z
O_KiselaVoda Неколку улици во Кисела Вода без струја https://t.co/WsCHh4Pfa8

Joomla! Debug конзола

Сесија

Информација за профил

Искористеност на меморија

Барања до базата