По соопштение од „ЕВН Македонија“, Општина Кисела Вода информира дека утре во временскиот период од 09:00 до 13:00 часот, без струја ќе останат корисниците од дел на населбата Драчево, ул.„9007“ (патот кон Китка) и дрварата „Караџица“. Од 09:00 до 12:00 часот, без напојување со електрична енергија ќе бидат и корисниците од дел на бул. „Србија“ над кружниот тек и ул. „Борис Трајковски“ бр.18.