Користиме cookies со цел да ви овозможиме најдобро искуство и беспрекорно пребарување на нашата интернет страница. Истата користи cookies пораки од трети страни, со цел да Ви доставуваат информации кои ќе Ви бидат од корист. Продолжувајќи ја Вашата посета на оваа интернет страна, се согласувате на користењето на cookies.

Зачлени се

Полињата со знакот (*) се задолжителни
Име
Корисничко име
Лозинка
Потврди лозинка
Email
Потврди e-mail

Извештаи за стратегиска оценка на животната средина

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена - ДУП за реон Ј, градска четврт Ј13 блок 01 и блок 02- Општина Кисела Вода  -  12.02.2021 

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена - ДУП за реон Ј, градска четврт Ј14 - Општина Кисела Вода  -  25.10.2019

- Одлука за неспроведување на стратегиска оцена - Општ акт за село Драчево -  11/04/2019

- Одлука за неспроведување на стратегиска оцена - ДУП за блок Ј20.04, четврт Ј20, реон Ј - Општина Кисела Вода

 Одлука за неспроведување на стратегиска оцена - ДУП за блок J20.01, четврт Ј20, реон Ј - Општина Кисела Вода

 -Одлука за неспроведување на стратегиска оцена - ДУП за блок Ј20.07, четврт Ј20, реон Ј - Општина Кисела Вода

-Одлука за неспроведување на стратегиска оцена - ДУП за блок Ј20.10, четврт Ј20, реон Ј - Општина Кисела Вода

-  Одлука   и податоци за неспроведување на стратегиска оцена  на влијанието врз животната средина   од Законот за животна средина за планскиот документ  локална урбанистичка планска документација за КП 844/4, 851/2, 850/2, 845/1, 852/3, 845/2, 959/1, 959/2, 1134/1, 1146/2, 1174/2, 963, 964/2, 957/2, 958, 857/2, 968/2, 960/2, 961/1, 962/1, 1953/13, КО Драчево 2, Општина Кисела Вода, Скопје

- Одлука за неспроведување на стратегиска оцена за планскиот документ локална урбанистичка планска документација за:

КП 1136,1137,1138,1141/1,1141/2,1144/1,1144/2,1145/1,1145/2,1143,1180,1175,1147/2 и дел на КП 1173,1174/1,1174/2,1146/2,1953/1, КО Драчево 2, Општина Кисела Вода, Скопје.

 

- Одлука за неспроведување на стратегиска оцена за планскиот документ урбанистички план вон населено место Вилна населба на КП 554 и КП 555 , в.м. Мијанчовец,КО Усје, Општина Кисела Вода

 

- Одлука за неспорведување на стратегиска оцена за ЛУПД за КП 539, КО Усје ,Општина Кисела Водa

 

 - Одлука за неспорведување на стратегиска оцена за ДУП за реон Ј, градска четврт Ј 13

 

-ОДЛУКА за  неспроведување на стратегиска оцена за планскиот документ-Детален урбанистички план за реон Ј, градска четврт Ј10  - Општина Кисела Вода

-ОДЛУКА за неспроведување за  Детален урбанистички план за М.З. 71 –западен дел Б ,блок 27 – нас. Драчево (ЦОУ„ Рајко Жинзифов„)

 

-ОДЛУКА за неспроведување за  Детален урбанистички план за градежна парцела 1.6,дел од блок 1,локалитет Бирарија-Општина Кисела вода

 

ОДЛУКА за  неспроведување на стратегиска оцена за планскиот документ-Детален урбанистички планза реон Ј, четврт Ј12 - Општина Кисела Вода

 

ОДЛУКА за  неспроведување на стратегиска оцена за планскиот документ измена и дополна на  Детален урбанистички план  , Реон Ј - Градска цетврт Ј08 - Општина Кисела Вода

 

Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Општина Кисела Вода организира информативен настан за отпадот во кругот на АД Охис https://t.co/ovuafSUQB0
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/oj5nCdmiN2
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/3klWf5HsNa