Користиме cookies со цел да ви овозможиме најдобро искуство и беспрекорно пребарување на нашата интернет страница. Истата користи cookies пораки од трети страни, со цел да Ви доставуваат информации кои ќе Ви бидат од корист. Продолжувајќи ја Вашата посета на оваа интернет страна, се согласувате на користењето на cookies.

Информации за сите деловни субејкти кои ќе работат online за време на полицискиот час во општина Кисела Вода

Општина Кисела Вода информира дека за време на полицискиот час, на нејзината територија ќе работат повеќе деловни субјекти кои се занимаваат со достава на храна и лекови. Деловните субјекти за вршење на услуги на граѓаните аплицираа на Јавниот повик, кој го објави Општината.

Имено, за online работа за достава на неопходни прехранбени намирници, во сабота и недела,  достапни ќе  бидат следните локални продавници, маркети, ресторани и аптеки кои ќе вршат достава на продукти:

Металмонтинг ДООЕЛ, телефонски број 070/219-593,  e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Стефито Бренд, телефонски број 075/220-418,  e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Месарница Кузум, телефонски броеви 071/249-837, 075/456-118

Саше Спетс ДООЕЛ Скопје, телефонски број 077/936-832, e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Бим-макс ДООЕЛ Скопје, телефонски броеви 02/3111-776, 078/243-562

Амио-Алеи ДООЕЛ, телефонски број 075/700-944

ДИЛЛ Маркетс ДОО, с. Батинци-Студеничани, телефонски број 078/570-120, e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Д.У.Т.У Дабест-1985 ДООЕЛ, телефонски броеви 078/243-242, 070/340-851, e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Мобеликс Премиум,   e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Гиго Трејд Дејан ДООЕЛ Скопје, телефонски броеви 02/2792-554, 071/211-413, e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Друштво за производство, промет и услуги Фортуна Јуниор Два ДООЕЛ Скопје, телефонски број 075/841-999,  e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ТИНЕКС-МТ ДOОЕЛ, www.e-tinex.mk

ТДППУ Веропулос ДООЕЛ Скопје,  телефонски броеви 075/499-782, 075/488-129

ТП Гоги, телефонски број 02/2763-094, 02/2779-094, e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Ледо Компани, телефонски број 078/268-838, 070/866-776

Трежр-ДООЕЛ, телефонски број 074/242-444, e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Киона Трејд ДООЕЛ увоз-извоз, телефонски број 072/266-976, e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Јухор Елена ДООЕЛ месарници, телефонски броеви 075-745-383, 02/5111-772, e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., MSN:MESARNICI JUHOR

Гостилница Инна-Ерна ДООЕЛ, телефонски број 075-926-692

ДТПУ Турбо ДООЕЛ увоз-извоз, телефонски броеви 075/531-941, 075/711-629, e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Поло Маркет ТОЛЛАКС ДОО Скопје, телефонски броеви 070/220-882, 02/616-0977, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Друштво за трговија на големо и мало ДЕНИЕЛ Сузана и Зоран експорт импорт ДОО Скопје, телефонски број 02/2791-134, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Друштво за трговија и услуги Маркет Детелинa ДООЕЛ Скопје-подружница Детелина Скопје, телефонски броеви 078/233-416, 072/316-573, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Угостителски објект за исхрана ЕМ-МЕР ТП, телефонски број 071/566-521, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ПЕТ ЕКСПЕРТ ДООЕЛ Скопје, телефонски број 071/276-568, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Петар Транс ДООЕЛ Скопје, телефонски број 078/373-507

Дежурна аптека ќе биде аптеката “Зегин”- Драчево 1, лоцирана на ул. Димитрија Чуповски бр. 68, во населбата Драчево. Телефонскиот број на аптеката е: 078/478-204. Истата ќе биде отворена од 07:30 до 15:00 часот.

Дорак тис ком, телефонски број 078/455-961, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

БУЦКО фолија ДООЕЛ телефонски број О70/269-600,

Бродец – Импекс ДООЕЛ телефонски број 070/700-373, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Со цел за побрзо надминување на кризата настаната поради вирусот Ковид 19, апелираме целосно да се почитуваат препораките дадени од Владата и Министерството за здравство.

 

Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Општина Кисела Вода организира информативен настан за отпадот во кругот на АД Охис https://t.co/ovuafSUQB0
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/oj5nCdmiN2
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/3klWf5HsNa