• Pothole repair campaign in Kisela Voda

    Road reconstruction and pothole repair campaign is under way within the municipality of Kisela Voda.

Home

Пребележување на пешачките премини во населба Драчево

Општина Кисела Вода отпочна со обнова на хоризонталната сообраќајна сигнализација низ улиците во населбата Драчево.

 

Пребележување на пешачките премини се врши на улиците кои се во надлежност на општината.

Овие активности имаат за цел подобрување на безбедноста во сообраќајот во општина Кисела Вода ќе продолжат и во наредниот период, во зависност од временските услови.

FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Општина Кисела Вода организира информативен настан за отпадот во кругот на АД Охис https://t.co/ovuafSUQB0
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/oj5nCdmiN2
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/3klWf5HsNa